Toužíte po krásné a pevné pleti bez vrásek? Dodržuje tyto 3 zaručené tipy

Toužíte po krásné a pevné pleti bez vrásek? Dodržuje tyto 3 zaručené tipy

Na cestě ke krásné a mladě vypadající pokožce se setkáváme s mnoha překážkami. Jednu z největších překážek představují především vrásky. Naštěstí je zde několik jednoduchých zásad, které vám pomohou novým vráskám předcházet a ty již vzniklé odstranit.

Co stojí za vznikem vrásek

Bavíme-li se o vráskách, mluvíme o záhybech na pleti a kůži. Jde o nejčastější projev stárnutí. Vrásky se ale u každého objevují jindy a v jiném množství. Pokud se jim ale chcete vyhnout, je potřeba proti nim preventivně bojovat už mnohem dříve, a to ve 25 letech.

Okolo 25. roku života dochází totiž ke zpomalování bazálního metabolismu buněk. Následkem toho buňky přichází o svoji možnost se dělit a zanikají. Zpomalená buněčná obnova a zvyšující se věk jsou nešťastná kombinace. Taková pleť si není schopna vytvořit dostatečné množství kolagenu. Vrásky tedy nemá čím vyplnit.

Vrásky jsou přirozenou součástí našeho života. Se správnou péči jim ale můžeme úspěšně předcházet a ty vzniklé dokonce odstranit.

1. Proč je prevence důležitá

Správná a v neposlední řadě včasná a pravidelná péče je základním stavebním kamenem pro zdravou a krásnou pleť. Dbejte na to, aby vaše pleť byla vyživená a dostatečně hydratovaná. Je velmi důležité se pravidelně odličovat.

Mezi další možnosti prevence patří především úprava životního stylu. Co přispívá ke vzniku vrásek a co je tady dobré omezit? Především:
  • stres
  • kouření
  • špatná životospráva
  • opalování bez opalovacího krému

2. Lipomassage LPG endermologie pro nejlepší výsledky

Naše pleť v průběhu let vyžaduje více a více péče. Naší velkou výhodou je ale to, že máme k dostání velký výběr jak kosmetiky, tak i speciálních procedur, díky kterým máme možnost dosáhnout nesrovnatelných výsledků.

Chcete-li se zbavit vrásek, jen málo která procedura vám prokáže takovou službu jako Lipomassage LPG endermologie. Jde o neinvazivní, bezbolestné ošetření, které podpoří tvorbu nového kolagenu a dalších omlazujících látek nezbytných pro mladě vypadající pleť. Ošetření se provádí za použití speciální patentované LPG ošetřovací hlavy. Ta na povrch pleti působí mikropulzacemi a aktivuje tak tvorbu omlazujících látek.

Podle lékařské studie (HUMBERT P. et al. Clinical Interventions in Aging 2015 : 10,1-17) dochází při tomto ošetření k nárůstu kyseliny hyaluronové o úžasných 80 %. Pokožka je pak o 70 % pevnější a mnohem zářivější. Co je ale nejlepší – Lipomassage LPG endermologie dokáže vyhladit vrásky o neuvěřitelných 87 %.
Jak se zbavit vrásek - lpg endermologie

3. Obličejová gymnastika – nejlepší cvičení pro odstranění vrásek

Cvičení je pro posilování svalů nenahraditelné – a to platí i pro ty obličejové. Pro obličejovou gymnastiku je zásadní pravidelnost a správné pořadí cviků (prokrvit – protáhnout – procvičit). Mezi nejoblíbenější cviky obličejové gymnastiky patří například tyto:
  • Prokrvte obličej tak, že na něj budete poklepávat konečky prstů (dbejte na to, abyste měli vždy čisté ruce).
  • Vypulte oči a vyplázněte jazyk pro protáhnutí obličejových svalů.
  • Pusu našpulte do tvaru O. Následně se usmějte tak široce, jak to jen jde.
  • Nadechněte se a zadržte dech. Vzduch převalujete z pravé do levé tváře.
  • Zdvíhejte a spouštějte obočí.
  • Přitiskněte jazyk k hornímu patru. Uvolněte.
Všechna cvičení můžete provádět v několika opakováních. Vždy se v daném cviku snažte několik sekund vydržet.

Vrásky jsou obtížným, ale porazitelným nepřítelem. Čím dříve ale začnete své pleti věnovat péči, kterou vyžaduje, tím lepších výsledků v pozdějších letech dosáhnete. Prevence je zde opravdu zcela zásadním krokem.

Lipomassage LPG endermologie

Proměny po používání LPG endermologie

MONI MONI

Lipomassage LPG endermologie Brno a Praha

Proceduru Lipomassage by LPG endermologie provádí proškolený personál v našem salonu MONI MONI v Brně a Praze. Procedura trvá od 15 do 45 min. Proceduru lze provádět na jednotlivých částech těla, obličeji nebo celém těle.