3 Tipy Jak se zbavit celulitidy na nohou a zadku

3 Tipy Jak se zbavit celulitidy na nohou a zadku

Celulitidu způsobují změny podkožního, zejména tukového vaziva. Projevuje se dolíčky a hrbolky na povrchu kůže. Vyskytuje se u většiny žen, často v oblasti pánve, hlavně hýždí, stehen a břicha. Celulitida může být výsledkem komplexní kombinace faktorů, počínaje hormony, přes stravu, způsob života, až po dědičnost. Podívejte se, jak se zbavit celulitidy na nohou i dalších částech těla a co na ni pomáhá.

Proč celulitida vzniká

Za celulitidou stojí mnoho faktorů, které ji spouští. Například nadváha, obezita, nedostatek spánku i pohybu, genetika, nevhodná strava i pitný režim, kouření, sedavé zaměstnání, hormonální faktory i věk. Estrogen, inzulín, thyroidní hormony a prolaktin jsou často důvodem vzniku celulitidy. S přibývajícím věkem ženám ubývá estrogen, dochází k menšímu průtoku krve v pojivových tkáních pod kůží a tuk se zde mnohem snáz udrží. Nižší cirkulace krve znamená i méně kyslíku, což vede k nižší produkci kolagenu v kůži a zhorší se pružnost kůže.

Pozor na stravu, životní styl i stahovací prádlo

Celulitidu můžete i zdědit. Některé geny ji spustí, protože máme v DNA zabudované, jak rychlý máme metabolismus, kde se nám ukládá tuk a jak se prokrvují jisté části těla. Za celulitidou stojí i strava a životní styl. Jíme mnoho nezdravého tuku, sacharidů a soli, ale málo vlákniny, navíc máme málo pohybu. Náchylnější k výskytu celulitidy jsou i kuřáci a častí konzumenti alkoholu. K rozvoji celulitidy může překvapivě i stahovací prádlo. I když v něm vypadáme štíhlejší, zamezíme s ním průtoku krve v postižených oblastech a tím celulitidu můžeme zhoršit.

Masáž, nástroj jak odstranit celulitidu

Manuální lymfatická masáž uvolní svalstvo, zbaví vás otoků i celulitidy. Lymfa je tekutina složená z bílkovin, lymfocytů a tuků. Při jejím špatném odtoku dochází k jejímu hromadění, vznikají otoky, zvětší se objem končetin a projeví celulitida. Lymfatická masáž aktivuje systém, podpoří odtok lymfy, odvede nežádoucí tekutinu do lymfatických uzlin a ven z těla. Působí proti křečovým žilám, podporuje detoxikaci těla, podporuje krevní a lymfatický oběh, odstraňuje zatvrdliny na svalech a úponech, zmírní celulitidu, zvýší obranyschopnost těla a léčí poúrazové i pooperační otoky.
LPG endermologie - odstranění celulititdy

LPG endermologie

LPG endermologie je neinvazivní bezbolestné ošetření přístrojem, které tvarujte postavu bez operace. Cellu M6 zabere tam, kde dieta a cvičení nepomáhá. Za 6 sezení se tělo zeštíhlí a zpevní na problematických místech, bude hladší a pevnější o 25 %. Zrychlí se činnosti lymfatického systému, tělo se detoxikuje a zbaví celulitidy. Procedura Lipomassage LPG endermologie je neinvazní, bezbolestná, estetická péče. Rotací masážních hlavic se obnoví pojivové tkáně, zvýší krevní i lymfatická cirkulace a eliminuje metabolický odpad. Tělo je štíhlejší, hladší a pružnější.

Vacuslim 48

Vacuslim 48 vám dovolí zhubnout do 40 minut. Hluboké a rychlé pronikání účinných látek stimulujících přirozené funkce těla zrychlí lymfatický systém i detoxikaci a kůže je pevnější a hladší. Neinvazní, bezbolestná, estetická péče nanáší složky SymFit proti celulitidě, snižuje tvorbu a množení tukových buněk, zlepšuje spalování tuků a čištění těla. Extrakt z divokého kaštanu Escin zmírňuje příznaky unavených nohou i otoky. L-karnitin urychluje spalování tuků, extrakt z břečťanu Hedera Helix i kofein zmírňuje vzhled pomerančové kůže, extrakt z řas hydratuje pokožku, thermolate přináší efekt inteligentního oteplování a zrychluje buněčný metabolismus. Komplex 48 éterických olejů v séru uvolňuje pokožku a přispívá k lepšímu vypjatému vzhledu.
Vacuslim 48 - zbavení se celulitidy

Lipomassage LPG endermologie

Proměny po používání LPG endermologie

MONI MONI

Lipomassage LPG endermologie Brno a Praha

Proceduru Lipomassage by LPG endermologie provádí proškolený personál v našem salonu MONI MONI v Brně a Praze. Procedura trvá od 15 do 45 min. Proceduru lze provádět na jednotlivých částech těla, obličeji nebo celém těle.