Jak se zbavit celulitidy?

Jak se zbavit celulitidy?

Celulitida nebo-li pomerančová kůže. Celulitidou trpí v dnešní době více než 80% populace žen, nejhorší na tom je, že celulitidou trpí i hubené ženy, u kterých byste nic takového nečekali. Pokud se sami rozhodnete zapracovat na svém těle, tak vám dám pár rad, co pomohly mně.

Co je celulitida?

Celulitida je estetické deformování pokožky, které se projevuje v oblasti hýždí a stehen. Bohužel u některých žen dochází k vytváření celulitidy na rukou či jiných partií těla. Ke vzniku dochází při nízké pohyblivost, špatné životosprávě nebo hormonálních změn.

Při celulitidě dochází k zvětšení objemu podkožních tukových buněk, které jsou vytlačovány proti povrchu kůže, a vytváří tak na ní nevzhledné ďolíčky, připomínající právě strukturu pomerančové kůry. V místě je značně omezen průtok krve a lymfy.

Jak se zbavit celulitidy?

I když vám bude někdo tvrdit, že na to nic nefunguje, tak věřte, že funguje. Zkrátka, kdo se tomu postaví čelem – změní svůj styl života a začne zdravě, tak s ní zatočí.

Správně nastavená lymfodrenáž, pravidelný pitný režim a dostatek pohybu vás zaručeně zbaví celulitidy. S celulitidou bojuji i sama dodnes jelikož někdy neodolám dobrůtkám:)  A jak jsem se jí začala zbavovat? Chůzi do práce a z práce, ze začátku to pro mě bylo těžké, ale postupem času si moje tělo zvyklo, pak následovala dietnější strava a lymfodrenáže. Procedura lipomassage trvá 45min a krásně vám nastartuje organismus, vyplaví toxiny z těla a pomůže k lepší pružnosti pokožky. Pokud trpíte na křečové žili, tak doporučuji lymfu, ale v horní části těla. I to vám pomůže.

Jakmile se rozhodnete jít na proceduru, tak vypijte dostatek vody a čaje. Přesně tyto služby vám můžeme nabídnout v našem salonu. Nevzhledné nohavice u nás nečekejte, ale krásný bílý overal ano. To vše na jednom místě. Proceduru lipomassage doporučuji min. 2x týdně. Efekt uvidíte po 6ti sezeních.

Pokud se vám článek líbil sledujte nás dále.

Budeme se těšit.
MONI MONI BEAUTY SALON

Lipomassage LPG endermologie

Proměny po používání LPG endermologie

MONI MONI

Lipomassage LPG endermologie Brno a Praha

Proceduru Lipomassage by LPG endermologie provádí proškolený personál v našem salonu MONI MONI v Brně a Praze. Procedura trvá od 15 do 45 min. Proceduru lze provádět na jednotlivých částech těla, obličeji nebo celém těle.