Potřebujete rychle zhubnout? S LPG Endermologie to jde snadno a bez trápení

Potřebujete rychle zhubnout? S LPG Endermologie to jde snadno a bez trápení

Vánoce utekly jako voda a mnoho z nás stojí zase před stejným problémem – jak rychle zhubnout nabytá kila? Netrapte se drastickými dietami a dejte šanci příjemné lipomasáži. Rychle viditelné výsledky, celkové ozdravení těla a pořádná dávka relaxace – jde snad hubnout lépe?

Co je LPG Endermologie

LPG Endermologie je vlastně zkratkou pro Lipomassage (lipomasáži) Endermologie. Jde o moderní, neinvazivní zákrok, při kterém dochází ke tvarování a ke zeštíhlení postavy – a to i v takových případech, kdy jiné metody byly neúspěšné. Díky přístroji Cellu M6 získáte svou vysněnou postavu – a to bez operace a bez bolesti.

V lidském těle přirozeně dochází k tvorbě tuku a k jeho vylučování. Některé oblasti lidského tělo jsou náchylnější k jeho ukládání – například břicho nebo stehna. Pokud začne buňka naplněná tukem a vodou tlačit na pokožku, vzniká nepříjemná celulitida. Čím se člověk starší, tím klesá i produkce kolagenu a elastinu a pokožka tak ztrácí na své pružnosti a pevnosti.

Lipomasáž stimuluje odbourávání tuku uloženého v tukových buňkách v celém lidském těle. Dochází ke ztenčení nalezeného tuku v těchto buňkách. Díky domu se postava vytvaruje a zároveň se i zpevní kůže. To vše již od první procedury.

V čem je LPG Endermologie lepší než dieta

Chcete zhubnout a raději byste se spolehli na dietu a cvičení? To je vždy krok tím nejlepším směrem – pokud je samozřejmě dieta zdravá, vyvážená a nastavená tak, aby naopak neublížila. Bohužel ne všech tuků se lze zbavit tímto způsobem. Jedná se o tzv. „tvrdohlavé tuky“. Jde o tuk, který se usadil hluboko v podkoží. Tento tuk je zákeřný nepřítel – cvičení ani diety na něj neplatí. Velká výhoda LPG Endermologie je, že si dokáže poradit s těmito tuky. Jednoduše se jich zbavíte při příjemném a relaxačním zákroku, který vám nezabere více než 35 minut.

Jak LPG Endermologie funguje

LPG Endermologie funguje na jednoduchém principu, když přístroj zároveň využívá vakuum a válečkovou masáž. Hlavice, kterou se přístroj vybaven, vytváří vakuum. Tuto vakuovou vlnu je možno díky hlavici přemisťovat podle potřeby. Zároveň přístroj poskytuje válečkovou masáž podle zvoleného programu.

Výsledky již od první procedury

Velkou výhodou Lipomasáže je především její nesmírně rychlý účinek. Již po první proceduře na sobě uvidíte pozitivní změny. Kromě toho, že dojde k uvolnění tukových buněk, se výrazným způsobem zvýší i celková cirkulace krevního systému. Dojde i k okamžité stimulaci tvorby elastinu a kolagenu – to vše ústí v jasně viditelné omlazení a zpevnění pokožky.

Čeho lze s LPG Endermologií dosáhnout

LPG Endermologie je velice užitečný nástroj, který využijí nejen ti, co touží po rychlém zbavení se nadbytečných kil. LPG Endermologii jistě uvítají i ti, co se chtějí zbavit celulitidy. Je vhodná ale i pro ty, kteří sáhli po radikálnějším řešení. LPG Endermologie patří mezi nejdoporučovanější doplňky liposukce. Pro metolu Lipomasáže se často rozhodnou i maminky po porodu, které se chtějí zbavit volné a povolené kůže. Jde o příjemnou a účinnou metodu, jak se rychle zbavit těchto poporodních nepříjemností.

Proč zvolit LPG Endermologii

LPG Endermologie je unikátní v mnoha ohledech. Vzhledem k tomu, že jde skutečně o neinvazivní metodu, která navíc slouží i jako relaxační ošetření, patří mezi nejpříjemnější zákroky vedoucí ke štíhlé postavě. Je to jediná technika, která dokáže stimulovat lipolýzu až o 70 %. Celý zákrok trvá pouhých 35 minut – uvítají jej tedy i časově vytížené osoby. LPG Endermologie je metoda, při které se postaráte o celé své tělo, a to zcela přirozeně a bez zbytečné chemie.

Lipomassage LPG endermologie

Proměny po používání LPG endermologie

MONI MONI

Lipomassage LPG endermologie Brno a Praha

Proceduru Lipomassage by LPG endermologie provádí proškolený personál v našem salonu MONI MONI v Brně a Praze. Procedura trvá od 15 do 45 min. Proceduru lze provádět na jednotlivých částech těla, obličeji nebo celém těle.