Léto je za dveřmi – jak rychle získat ploché a pevné břicho?

Léto je za dveřmi – jak rychle získat ploché a pevné břicho?

Léto se blíží nebezpečným tempem a s ním se blíží i stará známá otázka: „Jak rychle zhubnout a získat hezké a ploché bříško?“

Proč zrovna břicho

Břicho patří mezi nejproblematičtější partie. Tuk se zde ukládá s velikou oblibou a je obtížné se jej zbavit. Přitom zrovna tuk na břiše působí spoustu problémů – a to nejen tím, že kvůli němu musíte vyřadit několik oblíbených střihů oblečení. Hlavním problémem jsou zdravotní rizika, která s sebou přináší viscerální (nitrobřišní) tuk. Ten se nabaluje na vnitřní orgány a je jednou z příčin tak závažných zdravotních problémů jako je cukrovka nebo vysoký cholesterol.

Není to jen o sklapovačkách

Součástí různých zázračných návodů, jak získat dokonale ploché břicho za pár dnů, jsou často dokola se opakující sety sklapovaček a dalších cviků zaměřených čistě na břicho. Pokud pomineme to, že cvičit jenom jednu část těla s takovou intenzitou není zdravé a můžete si přivodit například nepříjemnou bolest zad, v žádném případě nejde o trvalé řešení. Cvičení je důležité, ale je potřeba k němu přistupovat systematicky a podle vašich fyzických možností.

Ideální cvičení pro ploché břicho

Pokud chcete shodit za pomocí cvičení, zapojte do cvičení i spalování kalorií. Pokud byste břišní svaly pouze zpevňovaly, výsledek by byl neznatelný, protože by zůstal schovaný právě za vrstvou tuku. Díky aerobnímu cvičení ztratíte velké množství kalorií a tato vrstva tuku se zmenší. Můžete zvolit například běh nebo jízdu na kole. Pak lze zapojit cviky zaměřené na posilování břišního svalstva. Mezi nejoblíbenější patří:

  • prkno (výdrž v kliku)
  • lift (zvednete nohy přímo nahoru a spouštíte do pozice, kdy cítíte břišní svaly)
  • boční zkracovačky (nohy pokrčené v kolenou máte složená na jednu stranu a zvedáte se z lehu)

Nečekejte zázraky na počkání

Štíhlá postava není důležitější než vaše zdraví. Přistupujte proto k jakémukoliv hubnutí zodpovědně. Pokud nejde o speciální zákrok, tak nikdy nemůže být žádná zázračný dieta, která zaručuje okamžitý účinek, zdravá. Stejně tak vám ani žádné cvičení nezaručí okamžitý výsledek.

Strava dělá hodně

Jako všechno hubnutí, ani hubnutí břicha se neobejde bez úpravy vašich stravovacích návyků. Dodržujte zásadní pravidla zdravého stravování – jezte často, ale menší porce. Samozřejmostí je dodržování pitného režimu. Pokuste se vyvarovat slazených nápojů a raději je nahradit čistou vodou. Do svého jídelníčku zařaďte:
  • bílkoviny (tvaroh, sýry, luštěniny)
  • komplexní sacharidy (pohanka, ovesné vločky)
  • rostlinné tuky (olivový olej, ořechy, avokádo)
  • vlákninu (semínka, ovoce, zelenina)

Spěcháte? Pomozte si LPG endermologií

Pokud chcete získat štíhlou postavu rychleji než jen za pomocí vyváženého cvičení a vhodné stravy, můžete využít speciálních procedur – například LPG endemologii. Jde o účinný a zcela zdravý způsob, jak zeštíhlit a zpevnit vaši postavu.  Není potřeba žádná operace – celá procedura je naprosto neinvazivní. Jednoduše řešeno jde o masáž za pomocí vakua a válečků.

Výhody LPG endermologie

Mezi největší výhody LPG endermologie patří především schopnost této procedury zbavit se tzv. tvrdohlavých tuků. Jde o tuk, který se usazuje hluboko v podkoží a běžných způsobem je téměř nezničitelný. Díky spojení vakua a válečkové masáže se můžete těchto tuků zbavit jednoduše, rychle a zároveň si užít pocit relaxace. Další velkou výhodou LPG endermologie je rychlost, s jakou tato technika funguje. Běžná procedura nezabere déle než 15 minut. Výsledky jsou navíc viditelné už po prvním ošetření.

Klíč k plochému břichu

Odpověď na otázku: „Jak rychle zhubnout a získat hezké a ploché bříško?“ není vůbec složitá. Upravte svůj jídelníček, spalujte kalorie a posilujte břišní svalstvo. Díky LPG endermologii navíc zhubnete rychleji, pomůžete tvarování své postavy a zároveň se zbavíte jinak odolných podkožních tuků.

Lipomassage LPG endermologie

Proměny po používání LPG endermologie

MONI MONI

Lipomassage LPG endermologie Brno a Praha

Proceduru Lipomassage by LPG endermologie provádí proškolený personál v našem salonu MONI MONI v Brně a Praze. Procedura trvá od 15 do 45 min. Proceduru lze provádět na jednotlivých částech těla, obličeji nebo celém těle.